Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve: Bus-Port Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: A Bus-Port Kft. versenyképességének növelése eszközbeszerzés által
Szerződött támogatás összege: 15 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 48.39 %
Projekt befejezési dátuma: 2018.10.12.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01014

Projekt leírás

A beruházás keretében a Bus-Port Kft. új fémmegmunkáló berendezéseket vásárolt. A Komló-i telephelyen 1 db CNC élhajlító, 1 db NC hidraulikus olló, 1 db billenőkeretes szögbevágó olló került használatbavételre. A beruházás által a járműipari szereplők megrendeléseit tudja vállalkozás teljesíteni.

Vállalkozás az új berendezéseknek köszönhetően olyan külföldi beszállítókat tud kiváltani, akik a termelés bizonytalanságát nagymértékben fokozták. Az új berendezések beszerzése által növekedni fog a jövedelmezőség, költséghatékonyabban tudja vállalkozás előállítani azokat a járműipari alkatrészeket, szerkezeteket (segédalvázak, járműfelépítmények, emelőszerkezetek), melyekkel új piacok lesznek elérhetőek.

A beruházásnak köszönhetően egy teljesen új munkakultúra megvalósítására is lehetőség nyílik. A modern ipari termelőberendezések magasabb hozzáadott értéket képviselő termékek előállítását teszik lehetővé. Ez hatással van a munkavállalókkal szemben támasztott szakmai követelményekre és ilyen formában egy kvalifikáltabb munkavállalói kör kialakulását segíti. Az új gépeken a munkavégzést a jelenlegi állomány továbbképzésével szeretnénk elérni.

Elérhetőségek